U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Opdrachten

Op deze pagina laten wij met trots de voltooide projecten zien, inclusief een review van de betreffende klant. Vanzelfsprekend plaatsen we deze informatie uitsluitend met hun toestemming.

 

Asbestplaten vervangen

De asbestplaten op onze schuur zijn door Turkstrabouw verwijderd en afgevoerd.

Daarna is het dak opnieuw bekleed met dakplaten in de vorm van dakpannen.

Deze werkzaamheden zijn heel goed en netjes uitgevoerd.

Alle afspraken zijn precies nagekomen, zowel wat betreft werkzaamheden als data en tijden. Klasse!

 

Met vriendelijke groet,

Elly Schrijver

Asbestplaten vervangen

Review klant:  

Wij zijn heel tevreden over TURKSTRA BOUW.

De werkzaamheden waren het vervangen van een Eterniet asbesthoudend golfplaten garagedak. Het inpakken en afvoeren van het gesloopte materiaal. Alles werd conform de offerte uitgevoerd.

TURKSTRA BOUW is beslist een aanrader!

Met vriendelijke groet,

 

Fam. Brans 

Enkel glas vervangen voor HR++ ruiten

Review klant:  "Goede communicatie en afstemming met Turkstrabouw en de werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig en netjes gedaan. Erg tevreden, absoluut een aanrader. Hartelijk dank.

 

Groet,
Lea"

 

Dak herstel na asbestverwijdering

Review klant: "Na asbestverwijdering op het dak en van een zijpaneel kon Frank direct aansluitend komen om de weggehaalde delen te vervangen door nieuw materiaal. De impact van de asbestverwijdering was groter dan voorzien, doch hier werd direct de adequate oplossing voor gevonden.

Het was een pittige klus door de beperkte bewegingsruimte vanuit de met de buren gedeelde dakgoot, Het vakmanschap, de rustige en prima communicatie, het strak nakomen van de afspraken alsmede het prachtige resultaat stellen mij zeer tevreden. Daar voeg ik nog aan toe de spontaan door Frank gegeven adviezen over onderhoud van andere zaken.

 

René Rokebrand, Alkmaar. "

 

 

Gevelbekleding vervangen

Review klant: " Werkt nauwkeurig en het eindresultaat is prachtig. We zijn zeer tevreden"

 

 

Vloer leggen

Review klant:" Frank is een zeer ervaren timmerman die ook uitstekend in staat is gebleken om onze nieuwe vloer te leggen. Ook de afwerking met hoge plinten was zeer netjes. 

In onze keuken wilde we boven de kasten ook graag extra bergruimte die met panelen afgedekt konden worden. Ook hier heeft Frank ons prima in geadviseerd en de panelen op maat gezaagd.

Wij kunnen Frank van harte aanbevelen!"

Van slaapkamer tot badkamer.

Review klant: "Voor de aanleg van een badkamer en wc in een wat voorheen een kleine slaapkamer en kast was, zijn wij na vergelijking van een aantal offertes met TurkstraBouw verder in gesprek gegaan en hebben wij hen de opdracht gegund. Het was een omvangrijke klus. Op meerdere plekken van de woning werd er gewerkt. Keuken, badkamer en Wc. Frank zorgde iedere dag dat, zodra hij weg ging de werkplek weer aan kant was. Hij had vooraf een duidelijk schema gegeven waarop stond wanneer, op welke plek, welke werkzaamheden verricht werden. Dat was erg prettig. Frank werkte op een rustige beheerste wijze door en haalde zijn tijdspad. De tijdens de bouwperiode gevonden extra werkzaamheden werden op een prettige manier overlegd en naar onze wens uitgevoerd.

Veranderingen of verbeteringen werden door hem op tijd aangegeven en overlegd.

Ook zijn creatieve kant liet hij spreken en hij heeft een mooie nis in de wc gemaakt om daar wat opbergruimte te creëren.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat, maar ook met de prettige manier waarop de bouwperiode is verlopen.

Wij kunnen u van harte TurkstraBouw aanbevelen.

Verbouwing Badkamer

Review klant: "Voor het levensloopbestendig maken van onze badkamer hebben wij TurkstraBouw in de arm genomen. Nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt, kregen wij een duidelijke offerte voor de uit te voeren werkzaamheden en de bijbehorende garantieperioden. Voordat de werkzaamheden begonnen, zijn onze woning en de publieke ruimten van ons flatgebouw netjes afgeplakt en is de overlast voor ons en de buren zoveel als mogelijk tot een minimum beperkt. Er was een duidelijke planning van de werkzaamheden aanwezig met de telefoonnummers van de bedrijven die de verschillende werkzaamheden zouden gaan uitvoeren. Alle werklieden die over de vloer kwamen, waren correct en zeer vakkundig. Bij problemen tijdens de verbouwing werd er goed meegedacht en uiteindelijk is alles prima opgelost. Iedere dag kwam de heer Turkstra zelf controleren of de werkzaamheden goed waren uitgevoerd en om aan te geven wat we de volgende dag konden verwachten. Uiteindelijk hebben wij een prachtige en ruime badkamer tot onze beschikking en kunnen wij u TurkstraBouw van harte aanbevelen voor uw verbouwplannen.

Jaap en Lilian Bijman, Oudorp 2018''