U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Diensten

Van idee tot vaste vorm, Het is ons een genoegen!

Bij TurkstraBouw is uw idee in goede handen.  Wij hebben alle kennis in huis om uw bouwwens een vaste vorm te geven en een woon- / werkomgeving te realiseren waar u zich thuis voelt.

 

 

Onze specialisaties:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovaties
  • Restauratie

 

HR++ Isolatieglas. Klimaatvriendelijk en minder Co2 uitstoot.

Ook voor het isoleren van uw ramen, al dan niet inclusief nieuw kozijn, bent u bij Turkstrabouw aan het goede adres. Wanneer u een offerte aanvraag doet komt Frank de juiste maten van uw ruiten/ kozijnen inmeten. Zo kunnen wij u een eerlijke en scherpe offerte bieden. 

Met de huidige kostenverhoging op gas is het plaatsen van isolatieglas het overwegen meer dan waard. 

Enkel glas vervangen door HR++ glas kan in een gemiddelde eengezinswoning zo'n 430 m3 gasverbruik per jaar besparen. We spreken over een bedrag van €280,00 per jaar! Dat is aanzienlijk als je bedenkt dat een woning gemiddeld bijna 1.300 m3 gas voor centrale verwarming nodig heeft. 

Met HR++ of triple glas woont u comfortabeler. U hebt geen tocht en kou meer bij de ramen en ook de condens aan de binnenkant van het raam is verleden tijd. Daarnaast hoort u veel minder geluid van buiten en u helpt het klimaat, want uw verbruikt minder energie en veroorzaakt dus minder CO2!  Vanzelfsprekend dient u de ruimtes wel goed te ventileren.

Benieuwd naar onze voltooide projecten? Klik hier 

 

Wij zijn erg trots op onze klantwaardering over 2018 bij Werkspot. Ook in 2019 zijn wij er voor onze klanten met dezelfde kwaliteit, inzet en vakmanschap!